Styling

‘Ik wil graag een mooie beleving, ervaring en boodschap achterlaten.’

Bloem & groenstyliste op locatie

Door het werken op locatie, kom ik op vele mooie en inspirerende plekken.
De vrijheid om met mijn bloemenbus te gaan en staan waar het gebeurt maakt mijn werk leuk en uitdagend. Blij word ik van projecten, op welke locatie dan ook, nog een beetje mooier maken en te laten spreken. Ik werk graag buiten in de natuur, een bos, weiland, boomgaard of een te gekke picknickplek, feest of evenementen locatie. Maar ik kom ook graag naar jouw werkplek of je eigen fijne huis, tuin of balkon.
Ik wil graag een mooie beleving, ervaring en boodschap achter laten. De taal van bloemen verspreiden. Een herinnering maken van een bijzonder moment.
Ook houdt Plokje van pure markten, fijne festivals en onverwachte mooie plekken aandoen midden in de natuur. Plokje heeft daarom bewust geen vaste winkel.

Totaalconcepten uitdenken en creëren

Je kunt voor alles wat met bloemen, planten, groen, natuur (educatie) en styling te maken heeft bij Plokje terecht.
Van een prachtig trouwboeket, een betekenisvol rouwboeket, de totaal aankleding van een evenement, feest of foto-shoot, de aankleding van je huis, terras, balkon of voor overige styling projecten. Ook op het gebied van natuureducatie heb ik de nodige ideeën en kennis.

Freelance in te huren

Plokje werkt graag samen met allerlei leuke bedrijven en mensen die hun passie volgen om zo met elkaar tot een unieke totaalbeleving te komen.
Ben jij de professional die samenwerken als een meerwaarde beschouwd, in het 1 + 1 = 3 gelooft?
Wil jij als klant door middel van bloemen, groen, natuur een mooi verhaal vertellen of het verhaal van jezelf, jouw relatie of jouw onderneming een magisch groen sprookje laten zijn waar nog lang over gepraat wordt?
Tijdelijk extra handen en creativiteit nodig? Je kunt mijn inhuren om mee te werken aan mooie projecten en gave opdrachten.
Denk hierbij ook aan evenement of catering op locatie of het tijdelijk runnen van je bedrijf.
Ook als freelancer voor al uitgedachte concepten of leuke klussen kun je mij benaderen.

Contact

Hettie Drost

+31 6 50288667

info@plokje.nl

Amsterdam

KvK 60415428

Social media

webdesign by salsijn.com © 2020