Ontstaan

Ik ben Hettie Drost

Het creatieve brein en de styliste van Plokje. In eerste instantie een concept van een rijdende bloemenbus waarmee ik op locatie de mooiste bloem en groen concepten creëer.

In de loop van de jaren is Plokje de hoofdpersonage van mijn kinderboek geworden. Het boek waar ik onbewust al jaren mee bezig was maar het afgelopen jaar serieus werk van heb gemaakt. Het eerste boek ‘ In de achtertuin van Plokje’ is inmiddels gedrukt en vanaf 02-02-2020 te bestellen.

Alles waar ik zo blij van word is er eigenlijk al. Het is mijn kunst om er zo naar te kijken of iets te maken waardoor het uiteindelijk zichtbaar wordt voor iedereen. De natuur vertelt zoveel moois, het zijn verhalen met een boodschap.
Ik ben zelf al jaren onder de indruk van de Victoriaanse bloementaal. Deze interesse en het inzicht dat de nodige basiskennis over bijvoorbeeld namen van bloemen bij veel mensen ontbreekt, bracht mij tot het creëren van een kinderboek (reeks kinderboeken). De Plokje educatie-lijn is ontstaan. Met deze ontwikkeling wil ik, naast mijn werk als bloem en groenstyliste, graag de komende jaren aan de slag.

Veel van mijn kwaliteiten zoals organiseren, overzicht hebben, aansturen, leiding geven, analyseren, praktische uitvoering, kwaliteit van zorg leveren heb ik vele jaren optimaal benut in mijn werk als verpleegkundige, een korte periode als docent in het onderwijs en in de overige dienstverlening zoals het runnen van B&B’s.
Toen ik in de loop van mijn leven er achterkwam wat mijn natuurlijke kernwaarden zijn, deze behoren tot mijn passie en mij energie geven, heb ik bedacht dat ik alleen nog projecten en klussen doe die tot deze waarden behoren. Deze kernwaarden, natuur, puur, creëren, vrijheid, beleving / leren, oprechtheid, zijn uiteindelijk de basis van mij en mijn bedrijf.

Contact

Hettie Drost

+31 6 50288667

info@plokje.nl

Amsterdam

KvK 60415428

Social media

webdesign by salsijn.com © 2020